lauantai 5. maaliskuuta 2011

Pääminisreri Timo SoiniPääministeri Timo Soini


Olisihan se aikamoinen yllätys , että Timo Soini kaikkien yllätykseksi ja kaikkien galluppien jälkeen   olisi Suomen ykkönen, pääministeri Timo Soini.


Suurimman puolueen puheenjohtaja. jonka olisi pakko suuremman oikedudella ryhtyä kokoamaan hallitusta maahan.

En vielä tältä istuimelta usko moista. mutta jotakin varsin syvällistä  virtausta on maassa tapahtumassa, joka selittää perussuomalaisten nousun ja kannatuksen kasvun..

Ei se mikään järjen projekti ole. Tunnetta, mielikuvia  ja tunnelmointia. Minä luulen muuten, että Timo Soinin, porukka  ei kestä vastoinkäymisiä. Se elää ja toimii vain voittojen  varassa.

Suomessa on neljä pääministeriehdokasta. Se oli Kaitaiselta harkittu Soinin  nosto samaan sarjaan  neljän pääministeri ehdokkaan kanssa.

Perussuomalaisten kannatuksen kasvu on syytä ottaa vakaasti. Mielipidemittauksissa voi huidella miten sattuu, mutta vaalipäivän ratkaisusta äänestyskopilla ei ole valitusoikeutta.

Perussuomalaisilta on lupa odottaa vakavaa ja asiallista ohjelmatyötä  Suomen ongelmien ratkaisemiseksi. Tässä suhteessa puolueella on parannettavaa. Sutkauksilla maan asiat eivät hoidu.

--------------------------------------------
Helsingin Sanomien mukaan postinjakajat marssivat ulos työpaikoiltaan ja postia jäi jakamatta. Alueen postinjakajat poistuivat työpaikaltaan eduskunnan käsittelyssä olevan postilain vuoksi.Itellan mukaan paosti jäi jakamtta 16 000 talouteen Helsingissä.

Yle: Slovenian hallitus haluaa jäädyttää Patria kaupat

Slovenian hallitus on pyytänyt oikeudelta Patria-kauppojen väliaikaista keskeyttämistä, kertoo slovenialainen uutistoimisto STA. Keskusrikospoliisi sanoo, ettei jäädytyspäätös vaikuta Patrian Slovenian kaupoista käynnissä olevaan rikostutkintaa Suomessa. 

Patria myi Sloveniaan 135 panssariajoneuvoa vuonna 2006. Kaupan arvo on 278 miljoonaa euroa.
Kohu syntyi, kun selvisi, että Patrian epäillään maksaneen lahjuksia Slovenian puolustusministeriön virkamiehille ja poliittiselle johdolle kauppojen yhteydessä. Yksi epäillyistä on Slovenien entinen pääministeri Janez Jansa.

Tapaus käynee ikäväksi esimerkiksi siitä, että kyllä suomalaisetkin yhtiöt ovat yrittäneet likaisia temppuja. 
Patria jäi kiinni. Asia on vielä tutkinta- asteella.


Mikko Lund

Ei kommentteja: