sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Kirjailija Jari Tervo suomii suomalaisia


Kirjailija Jari Tervo sanoo suorat sanat suomalaisista:
 
"Suomalaiset loukkaantuvat, jos sanotaan, että tämä on rasistinen maa. Jakainen, joka on käynyt yhdelläkin netin palstalla,tietää, että Suomi on umpirasistinen maa."
Tervo sanoo Ilta- Sanomien haastattelussa, että häntä "surettaa, hävettää ja raivostuttaa suomalaisten rasistisuus".
 
Minuakin risoo nämä syvältä tulevat asenteet - "Suomi suomalaisille". "Mutiainen, nokikeppi, apina" ym. ovat tunnettuja loukkaussanoja. Meidän pitäisi siivota rasistisia mielipiteitä. Ja jos otamme ulkomaalasia vastaan, niin se pitää tehdä kunnolla, niin että henkilöt sopeutuvat suomalaiseen yhteiskuntaan. Tässä on ollut pahoja puutteita eräiden kansallisuuksien kohdalla.
Tervon mukaan Suomi luokitellaan eurooppalaisissa kartastoissa lähinnä aarnimetsäksi. Kyllä tänne väkeä mahtuu. Nyt tänne on muutama ulkomaalainen ilmestynyt ja nyt meidät tiedetään rasisteiksi, tilittää Tervo.
 
Eero Heinäluoma on aloittanut puhemiehenä räväkästi
 
Mitä ministeriöiden virkamiehet onkaan menettäneet? Heinäluoma olisi ollut hyvä laittamaan virkamiehiä järjestykseen. Mutta näemmä häneltä onnistuu kananedustajienkin körmyyttäminen.
Ensimmäiseksi Heinäluoma on peruuttanut eduskunnan syysloman. Se on kansanedustajillle ihan oikein. Miksi näille edustajille pitäisi antaa syyslomaa, kun heillä on muutenkin noin 4 kuukautta vapaata?
Herra se pitää olla kansanedustajillakin.
 
Katsokaamme ensi keskiviikkona Anneli Auerin TV- haastattelu
 
Anneli Auer pääsee tv- ohjelmassa arvostelemaan poliisin toimintaa. Auer tulee kantelemaan eduskunnan oikeusasiamiehelle poliisin toiminnasta. Tutkimista kaipaa poliisin toiminta mm. hänen ns. tunnustamisessa. Poliisi tiedotti julkisuuteen, että Auer on tunnustanut, vaikka mitään tunnustamista ei ollut tapahtunut. Asiaan liittyy monta muutakin varsin ihmeellistä asiaa mm., että Anneli Auer ei tiedä, (IS) missä hänen vanhin lapsensa on.
 
Mikko Lund

Ei kommentteja: