maanantai 25. elokuuta 2014

Herätys!

Herätys riihimäkeläiset!
 
 
Riihimäen kaupunki joutuu pikapuolin antamaan lausuntoa Sote- ratkaisusta. Riihimäkeä ollaan sovittamassa Tampereen Yliopistollisen sairaalan ja nykyisen Hämeenlinnan Keskussairaalan palvelusten piiriin. Kaupunginjohto  on ajamassa tätä perinteistä mallia. Luottamushenkilöt siunaavat virkamiesten heikon esityksen. Yhden häiriötekijän tähän tarjoaa Sote- lausunnolta edellytettävä kaupunkilaisten mielipiteen selvittäminen.  Oikea osoite ei ole Hämeenlinna ja Tampere, vaan  Hyvinkää ja HUS.
 
Minä uskon kaupunkilaisten   valitsevan Hyvinkään ja HUS:in  palvelut. Ne ovat lähempänä. Ne ovat laadukkaammat  palvelut  kuin Hämeenlinnassa ja Tampereella.  Riihimäen aluesairaala on ajettu alas.  Hyvinkään aluesairaala on 15 kilometrin päässä.  Hämeenlinnan Keskussairaala on  40 kilometrin päässä.  Kanta- Hämeen keskussairaala on suurissa  talousvaikeuksissa ja sillä on suuria vaikeuksia osaavien ja kyvykkäiden lääkärien palkkaamisessa.  Lain mukaan kaupunkilaiset voivat valita terveyspalvelunsa.
 
Yllytän kaupunkilaisia äänestämään  Hyvinkää- Hus- palvelujen puolesta!  Se on ääni tulevaisuuden puolesta! Riihimäkeläisten on syytä varautua siihen, että kovinkaan moni luottamushenkilö ei ymmärrä asettua tälle  kannalle!
 
Mikko Lund

Ei kommentteja: